vineri, 9 octombrie 2009

PC Gaming

Acesta este un subiect foarte drag mie, ca pan' la urma tot in fata PCului stam cei mai multi dintre noi minim 2-3 ore pe zi. Nu stiu cum sunt altii dar eu vb despre prietenii mei si stiu ca majoritatea (90%) stau peste 3 ore la pc. Dc ? Pai 4 gaming,bloging,music,mail,pictures si bineinteles pentru edu.ro [ :)) ]
Unii prefera jocurile gen Simulator, altii cele de strategie, altii stiu doar counter counter counter counter [ ba baieti lasati-va ca nu-i de bine cu csu asta ;)) ]
Printre cele mai placute jocuri de tip simulator se numara urmatoarele:
- Test Drive : Unlimited
Care dupa parerea mea este cel mai tare joc posibil :)
Grafica, gameplayul fac ca jocul sa devina ceva de vis si credeti-ma ca te poate tine in fata pcului 15 ore [ ia zi tu Stefan n-am drepate? :
Cerinte : - Pentium 4 2.4 GHZ
- 1 GB RAM
- placa video 256MB (GeForce 6600GT sau mai buna)
- 8 GB HDD
-Windows 2000/XP
Ca "loc de joaca" tdu se mandreste cu mai bine de 1000 mile de diverse sosele Hawaiiene.
125 tipuri de masini si motociclete (masini si motoare existente) care sunt redate pana la cel mai mic detaliu




























Felicitari celor de la Atari!

Imediat dupa TDU se claseaza ETS


Euro Truck Simulator este un alt simulator auto foarte reusit dupa parerea mea. Dupa lungile serii de 18 wos in care aveam doar camioane si sosele americane, iata ca cineva s-a gandit ca ar fi bine sa faca un joc in care sa cuprinda doar Europa
Soselele,camioane si remorcile sunt foarte reusite avand ca cerinte urmatoarele :

Pentium 4 3 GHz
2 GB RAM
Placa video 256 MB (GeForce 6800 sau mai buna)
600 MB HDD
Windows XP/Vista

Si cateva screenuri :
















Si acum putina strategie

Age of Empires şi Age of Empires: The Rise of Rome
Age of Empires a fost unul dintre primele jocuri de acest gen care să redea realist istoria - jocurile de până atunci erau situate în lumi fantastice, precum Warcraft, Dune 2 sau Total Annihilation. A fost de asemenea unul dintre primele jocuri care foloseau proiecţia izometrică, şi nu alte variante utilizate de cele mai multe jocuri ale perioadei.
Jocul se desfăşoară pe o perioadă de aproximativ 3000 de ani, de la începutul epocii pietrei până la sfârşitul epocii fierului. Jucătorul poate alege dintre 16 civilizaţii, în principal din jurul Mediteranei sau din Asia.
Pachetul suplimentar apărut se numeşte Age of Empires:Rise of Rome (în engleză Epoca Imperiilor:Ascensiunea Romei).
Age of Empires II: The Age of Kings şi The Conquerors
Apărut în 1999, Age of Empires II: The Age of Kings (în engleză: Epoca Imperiilor II:Epoca Regilor) acoperă evul mediu, pornind din evul mediu întunecat până în epoca Renaşterii. Pachetul suplimentar acoperă şi cucerirea Mexicului de către spanioli, şi oferă cinci noi civilizaţii, în plus faţă de cele 13 ale originalului.
Printre noile caracteristici faţă de Age of Empires I se numără îmbunătăţiri aduse modului de luptă, introducerea minunilor (clădiri speciale care pot aduce victoria dacă sunt construite şi apărate suficient timp), noi tipuri de joc (de exemplu regicidul, în care victoria este obţinută prin uciderea regelui inamic)şi grafică îmbunătăţită.

Age of Empires III, The War Chiefs şi The Asian Dynasties
Apărut pe 18 octombrie, 2005 în SUA, Age of Empires III este al treilea joc din serie. Acoperă colonizarea europeană a Americilor, de la primele explorări din jurul anului 1500 până la începutul epocii industriale din anii 1850. Există opt civilizaţii europene, şi 12 civilizaţii amerindiene, cu care nu se poate juca, însă cu care jucătorul uman se poate alia pentru a obţine soldaţi amerindieni. Este primul joc din serie care are grafică 3D.
Pachetul suplimentar a apărut pe 17 octombrie 2006 şi este intitulat Age of Empires III: The War Chiefs (în engleză: Epoca Imperiilor III:Şefii războiului (Şefii de trib); include trei civilizaţii amerindiene cu care se poate juca. Un al doilea pachet suplimentar, intitulat Age of Empires III: The Asian Dynasties (în engleză Epoca Imperiilor III: Dinastiile asiatice) care include India, Japonia şi China, a apărut pe 23 octombrie 2007.

Si cateva screenuri:

















Stronghold Crusader

Un joc vechi, dar cu un gameplay ce te face sa spui "wow". Mult mai realistic fata de age of empires si cand spun realistic nu ma refer la grafica ci la gameplay.
Bun, deci sa o luam asa, pentru a face oameni ai nevoie de fierarii pentru a face armuri, buzdugane, sabii. Pentru a face cele mentionate este nevoie de fier. Pentru a face arcuri si celelalte(nu mi le mai amintesc bine) este nevoie de lemn si tot asa. La categoria mancare ... super. Poti face brutarii dar mai intai ai nevoie de o plantatie de grau, apoi ai nevoie de moara pentru a face faina dupa care cei de la brutarie merg sa ia faina si iesa cu painea si multe alte lucruri (mentionez ca poti avea drojdie din care faci butoaie cu bere dupa care faci crashma>sau bar dar nu erau la vremea aia :)) <>
E un super joc care se poate juca si online


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu